Üdvözlünk az ASCONA CLUB honlapján!

Következő programunk:

---

---

Helyszín: ---

Frisss TALI
Frisss TAG
Frisss TECHNIKA

V. Nyírtali

Batári Zsolt

ASCONA C

Technikai adatok bővültek 4 letölthető PDF dokumentummal

kezelési kézikönyv, kapcsolási rajzok, bordcomputer


CÉLUNK
,
hogy az ASCONA tulajdonosok honlapunkon megtalálják azokat az információkat, amire szükségük van autójuk üzemeltetéséhez, restaurálásához, fejlesztéséhez, illetve azokat az embereket akik segíthetnek ebben.

Az ASCONA A-B-C pontokban a típus különböző évjáratairól találhatsz hasznos és érdekes információkat, műszaki és egyéb adatokat, prospektusokat, stb. Ezek segítségével talán könnyebb lesz az otthoni szerelés-beállítás, vagy legalább nem tudnak annyira átverni a szervízben, és tudni fogod, milyen alkatrészt kérj az autósboltban.

CLUB
Itt bemutatkozhatnak tagjaink autói és büszke tulajdonosuk is. Információkat kaphatsz jövőbeli és múltbeli programjainkról, és olyan hasznos, érdekes információkhoz is hozzájuthatsz ami valami módon kapcsolódik az
OPEL ASCONA-hoz,
de más menüpontokba nem illeszkedik.

TECHNIKA
Ebben a menüpontban találhatsz tippeket-trükköket és segítséget a szereléshez, ill. jótanácsokat az autók üzembiztos használatához.
Itt találhatod meg eddigi tapasztalatainkat és észrevételeinket is.


TUNING
Akinek ezt magyarázni kell...


KÉPEK
Ezeket a képeket olvasóink töltötték fel a beépített képfeltöltő segítségével!

Kapcsolatba léphetsz velünk a forum és az e-mail menüpontok segítségével.

(Mivel honlapunk még csak most készül, senki se lepődjön meg, ha olyan képeket talál rajta, amit nem mi készítettünk. Ezek csak illusztrációk, és az első adandó alkalommal le lesznek cserélve!)