weak: hűtőrács
Mikor megvettem az autót, idióta módon bele volt vágva két ködlámpa a hűtőrácsba, ezen kívül szerettem volna ha nincs rajta jel. Főleg az előbb említett dolog miatt úgy gondoltam megcsinálom alurácsból, már csak azért is, mert időközben szereztem egy tökéletes állapotút, így amivel vettem az autót feláldozhatóvá vált.

Először is körbevágtam egy fűrészlappal a keretet, majd teljesen simára csiszoltam. Az 1. képen látszik amint már majdnem teljesen ki van vágva.
Miután ez megvolt egy kartonon körberajzoltam a keret belsejét, majd egy 2 centis ráhagyással kivágtam. Ezt rátettem az alurácsra és lemezvágó ollóval kivágtam. A ráhagyásra azért volt szükség, mert nem akartam hogy túl mélyen legyen a rács, ezért bele akartam csúsztatni a keretbe és ott lefogatni.

 

A kivágott rács sarkainál bemetszéseket csináltam, majd egy gumikalapáccsal derékszögben behajtogattam körben a ráhagyott 2 centit. Miután ez megvolt pontosan passzolt a keretbe ahová belecsúsztattam, majd 6 csavarral és kis gumidarabokon keresztül belecsavaroztam. Ez utóbbit a rezgések csillapítása miatt tettem be.

 

Ezek után alaposan letakarítottam, majd matt-fekete festékkel lefújtam 3 sorral.

Utólag jöttem csak rá hogy mekkora balfék vagyok, mert a rácsot amit vettem fejjel lefelé szabtam ki, így minél magasabbról nézed a rácsot annál nagyobbak a lyukak, szal elég gagyira sikerült úgyhogy állhatok neki megen :D